Kana-riisipada

  Elan koos kahe neiuga, kes armastavad väga riisi. Üsna tihti teeme riisist mõne hea toide. See on üks meie lemmikuid, see on väga hea  ja lihtne. Retsept on mõeldud umbes viiele inimesele.

Vaja läheb:
240g riisi (pikateraline või risotoriis (kaal keetmata kujul))
400g kanafileed
250g porgandit (u. kaks porgandit)
50g sibulat
2 küüslauguküünt
3-4spl tomatipastat
õli
soola
pipart
kanamaitseainet


Kuidas teha?

Tükeldadada riis, sibul, küüslauk ja kanafilee kuubikuteks. Panna pott tulele, õli poti põhja ning praadida riisi potis mõõdukal kuumusel kuni riis muutub klaasjaks, lisada porgand, sibul ja küüslauk ning praadida veel veidi. Teha kuuma veega puljong ning lisada seda riisile ja köögiviljadele vähehaaval, nii, et köögiviljad oleks koguaeg puljongiga kaetud. Praadida pannil kanafilee kuldpruuniks, praadimise lõpus lisada tomatipasta ning maitseained, liha lisada potti. Hautada kuni porgand ja riis on pehmed. 


DSC_0187


Sirly.

No comments:

Post a Comment