Kes meist ei oleks kaneelirulli söönud. Igatahes tahaksin jagada oma ema retsepti.
500 g pärmi-lehttaigen
50 g või
tunde järgi kaneeli
tunde järgi
suhkurt
1 muna
Sulata taigen. Kuumuta ahi 200 kraadini.
Rulli taigen natuke lahti. Pintselda taigen pealt
sulavõiga. Raputa peale suhkur. Sama tee ka kaneeliga (kui raputad liiga palju (kõik on kaetud) tulevad rullid
liiga mõrud). Rulli tainas pikemast osast rulli ja lõika 2-3 cm tükkideks. Aseta
saadud rullid muffinivormi või ahjuplaadile. Kui asetad ahjuplaadile, siis oleks
soovitav kasutada küpsetuspaberit ja rulli äär tuleks korralikult kinni
pressida, et laiali ei valguks. Muffiinivormi kasutades ei pea selle pärast
muretsema. Rullid jäävad mõnusad ja pontsakad. Pintselda rullid munaga ja pane
10 minutiks ahju.
No comments:
Post a Comment